Brudar, kärlek och apan

Nu har jag fått några till fina kort från bästa bröllopsfotografen, sammanlagt blev det exat 844 kort, bra jobbat Emma Sandström. Men eftersom jag befinner mig på en ö och min internetuppkoppling är lite som ett lotteri så får vi nöja oss så, så länge, med dessa sex bilder. Annars skulle nog datorn och hela öns Telianät hamna i upplösningstillstånd. Jag skulle i alla fall göra det…

Om vi säger såhär, under tiden som jag har laddat upp dessa bilder har det blivit mörkt, jag har ätit mat, diskat, hämtat grannarna från Lammet och plockat ordning ute för natten. Det går inte fort som ni förstår.

Kortet på mig och mannen togs precis innan vi skulle viga oss, likaså det på apan i trädet och på mig när jag gullar med fåren. Dessa får alltså, de hade kunnat sjunga på bröllopet, jösses vad de bräkte på i olika toner. Väldigt roligt.

Kortet på mig och Hanna och när de kastar upp mig i luften är efter vigseln. Och det när jag ser förvånad ut är sen jag sköt iväg en av de första korkarna från en av de arton champagneflaskorna. Jag blev så glad och förvånad att jag kunde, vilket mitt uttryck tydligt visar. Det var som att få till en fullträff på brännboll, jag hade hunnit göra en varvning innan någon fångade den där korken.

Resten av korten kanske jag ransonerar ut lite då och då när jag vill dela med mig av dessa sjukt snygga fotografier för att minnas tillbaka till årets höjdpunkt. Men som sagt, då ska jag bara få tillgång till dem först, och det kommer inte ske förrän jag är på fastlandet, men å andra sidan så är det här ingen bröllopsblogg, så, det kanske räcker nu, eller vad tycker ni?

 

Kommentera