Bröllopsskorna

Våra Converse beställdes också i god tid, strax efter fotografen. När jag designade dem på deras hemsida så hade redan Jocke köpt sin kostym, därav den medvetna matchningen. Hans skor är i mörkblått skinn, med röda detaljer och gult inuti. Mina skor är turkosa på en sidan, gröna på andra, har mörkblå linje längst ner, snorgröna skosnören och fler färger på andra ställen…

Jag hade vid den tidpunkten bara en tanke om vad jag skulle ha för klänning. Då tänkte jag att jag skulle ha en ”vanlig” vit lång bröllopsklänning som jag själv skulle piffa till med färgglada detaljer. Och min tanke var att skorna bara skulle synas när jag lyfte på klänningen. Därför gjorde jag skorna precis så tokiga som jag ville, med alla färger huller om buller. Sen blev det som ni sett en helt annan klänning, men jag kommer till det i ett annat inlägg.

Det roliga med att designa egna skor var att vi kunde skriva dit MARRY ME på Jockes och I DO på mina. Så fräsigt och romantiskt att man får dåndimpen. Kruxet med att köpa egendesignade skor från Converse.com är att man måste ha någon i USA som kan köpa ut dem åt dig, och sedan frakta dem hit. Men har man det så är det sannerligen ett bra köp, inte alls särskilt dyrt och väldigt originellt.

Dessutom skönt att gifta sig i Converse, jag fick minsann inga skavsår, tappade ingen klack och kände mig väldigt finurlig och färgglad. Precis i sin ordning alltså.

 

Kommentera