Bröllopspresent och så…

Kvällen innan jag åkte till Öland och precis efter att färgen hade torkat på djurtrion så vevade jag ihop en bröllopspresent. Det blev således ovanstående par. Jag använde mig av ett foto, gjorde i ordning skissen i Photoshop och målade sen ner det på en duk. Det var lite pilligt men det blev väldigt bra. Och vad jag har hört så blev bröllopsparet så glada av tavlan att de fällde en tår av lycka. Yes asså. Det är så de ska tas emot, tavlorna från mig. Med glädjetårar.

Och som vanligt. Vill du beställa en tavla så är det bara att kontakta mig för önskemål och så kommer vi överens om hur det kan tänkas bli. Ni beställer, jag målar. Lätt som en plätt.

Idag ska jag t.ex. göra några nya djur. Det har jag säkert redan sagt. Men nu blir det till att sätta fart och göra tre nya innan måndag då nästa trio ska levereras till Kalk med hopp om att de ska hitta ett nytt hem. Vad tror ni om en apa, ett lejon och en gris? Känns som en bra film va?

Kommentarer

 • Nini säger:

  hej ( igen)
  Det var ett tag sen jag besökte dig eftersom mitt internet är långsammare än snigeln och jag hinner bli grön av ilska innan ens mac:en byter sida. (är på landet)
  Har läst ikapp och ser att du haft det underbart i några veckor.
  Roligt att du fick dina tavlor sålda och till samma ägare. Hunden var en favorit men även elefanten gillade jag mycket.

  Har en fråga också….visst målade ni golvet i köket på huset? vilken sorts färg använde ni? ruggades/slipades golvet upp innan målningen?

  Ha en fortsatt bra dag och helg

  Den 10 augusti 2012 kl. 11:39

Kommentera