Bröllop och bokomslag…

Igår kom vi hem till Örebro igen. Innan jag ”skrev ut” mina studier som jag hade förberett i hjärnkontoret så hann jag med en stödvila och sen var det full fart fram till midnatt. Men efter den här helgen är min plan att få lite rim och reson på min tillvaro med studier, jobb och konstnärskap. Tror ni jag kommer lyckas?

På tal om konstnärskap så blev ingen tavla såld, med andra ord är det fritt fram att köpa ett färgglatt djur. Tavlorna som är 70×50 cm kostar 1800:- och de som är 50×50 cm kostar 1500:-, en bra julklapp kanske?

Och ovanstående bilder var alltså gårdagskvällens studier. Den ena uppgiften var att utforma ett bokomslag och den andra var att göra en bröllopsinbjudan. Bokomslaget hoppas jag talar för sig själv men bröllopsinbjudan bör skvallra om Italien, Toscana, rött vin, gamla borgar och lite filmstjärnestatus a la Dolce Vita. Skulle ni vilja komma på det bröllopet, blir ni nyfikna?

Kommentera