Brandövning och tokprövning

20120917-211337.jpg20120917-211344.jpg20120917-211353.jpg20120917-211400.jpg

I dag hade vi brandutbildning på jobbet. Roligt inslag i vardagen. Även om jag var trött som en mört till en början. Som tur var tog jag husbilen till jobbet så att jag kunde sova middag på rasten. Fast vi har förstås ingen husbil, men en vanlig bil med tonade rutor funkar fint för en rastvila för gravida, eller säkert för vilka andra som helst som är trötta efter lunch och har en bil med kudde och filt i. Och tonade rutor. En pizzaracer alltså. Så att ingen tittar in och undrar vad det är för en toka som ligger där och sover mitt på blanka dan.

Det är ett av mina bästa tips tror jag, fosterställning i baksätet på bilen och gärna med lite skön musik i öronen. Jag sov som en gris i 20 minuter samtidigt som Carla Bruni sjöng vaggvisor på franska. Så jädra skönt. Rekommenderas alltså.

Sen var det brandutbildning, jag fastnade med handen i brandsläckaren men lyckades få slut på elden så det får ändå ses som godkänt. Och sen när jag kom hem från jobbet så dammade jag av mitt skypekonto och talade med några kursare. Och det var väl också hur trevligt som helst, det bästa med vår grupp är att alla är minst lika tokiga som mig, och då menar jag tokiga som i att plugga heltid samtidigt som man har minst en till heltidssyssla.

Summa summarum. Det här kommer gå bra, det är en tokprövning men jag ger mig inte nu när jag är i startgroparna. Jag är nöjd över min måndag. Och nu tar jag en timme helg, sen läggdags. Ha. Det ska vara gött att leva!

Kommentera