Brandmän och sjuksyrror

När det är högsäsong på Böda Sand är brandbilen och dess tillhörande brandmän stationerade på campingen, bevare mig väl för att en olycka inte kommer att ske. Men det som är så bra med att de finns här är att vi kan känna oss trygga och prioriterade i vår lilla stad, för när campingen är full bor nästan 7000 personer här och det är banne mig som en liten stad det.

Samhället Böda Sand blomstrar upp på sommaren och det som kan saknas är en bankomat och ett System men annars finns allt och lite till. Närmsta bankomat finns på ICA i Böda och systemet har öppet i Löttorp på sommaren. Självklart kan gästerna ta ut pengar även på vårat ICA men då är det genom kassorna. Och om man är sugen på en drink så serverar både restaurang Yellow och Med havet intill tjusiga och svalkande drinkar.

Och om du blir stucken av en geting, får en sticka i foten eller har andra krampor så har vi alltid en sjuksyster på plats som rycker ut lite titt som tätt. För att komma i kontakt med honom eller henne så kontaktar ni receptionen. Bara så att ni vet. Annars går det utmärkt att ringa sjukvårdsupplysningen på 1177 för att få råd och vägledning.

Men nu hoppas jag såklart att ingen blir sjuk och att brandmännen slipper rycka ut, jag hoppas också att regnet ska sluta ösa ner och att solen återigen ska visa sig så att norra Öland får fortsätta plocka poäng i solligan.

Kommentera