Borgholm

Det visade sig vara lite växlande molnighet innehållande nederbörd blandat med sol och vind idag, därför tog vi en tur till Borgholm. Perfekt att göra det innan alla turister kommer, med tanke på att Öland är mitt andra hem så ser jag mig inte som turist.

Nåväl. Vi strosade runt, mötte olika nationaliteter i stadens affärer och gjorde ovanstående fynd. Det kändes som om vi var utomlands då vi oftare fick ta till engelskan än svenskan, jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det var givetvis inga problem.

Skorna är som gummistövlar och just dessa är Jockes, jag provade också ett par men de var lite för stora och jag behöver inte precis några Converse gummistövlar, inga andra slags skor heller för den delen, men nu när jag tittar på dem igen kanske jag ångrar mig lite. En sula skulle ju funka. Jocke fick köpa dem med argumentet att han faktiskt inte har några gummistövlar, för han har nämligen också en massa andra skor…

Det övriga på bilden är dock mitt, det med tokigt mönster är ännu en sparkdräkt, men en något tajtare och utan axelband, som en tubtopp upptill alltså. När jag tog på mig den och sa, ”this is a keeper”, sa Jocke ”neje” och gjorde en konstig min i samma stund. Haha. Men jag gillar den. Kanske ni kan få se senare hur den ser ut på. Boxningshandskarna är på ett linne och det andra är som ni ser Happy Socks. Bra grejer.

 

Kommentera