Böddes barnaktiviteter

Som ni vet så har Lyckofigur även hand om barnaktiviteterna på campingen. Och den här veckan är sista chansen för säsongen. De har olika aktivteter beroende på barnens ålder. Och varje veckodag hittar de på något roligt för att få barnen stimulerade och intresserade. Vad sägs om ansiktsmålning på en måndag för barnen som är mellan 5-10 år, eller kanske pool-lekar för de som är 11-15 år på måndag eller onsdag? Inte dåligt va? Alla aktiviteter hittar ni i incheckningsfoldern, på vår hemsida eller vid Böddes aktivitetshus.

Den här veckan är det som sagt familjevecka, förutom de ordinarie aktiviteterna så är det gratis inträde till poolen, man kan få åka häst och vagn för 20 kr/person eller häst, beror på hur man ser det. På fredag är det uppvisning av brandbilen och från torsdag-söndag finns det tivoli.

Och eftersom Bödde är hela campingens solstråle vill han gärna dela med sig av sina saker även när ni inte är på campingen, Man kan t.ex. köpa en snygg t-shirt, Böddes skiva med minidiscolåtar och det bästa av allt, om ni frågar mig alltså, Böddes målarbok, för den har för tusan jag gjort. Så under tiden som man lyssnar på minidisco, om man måste vila lite så är det ju perfekt om man kan rita lite, finna fem fel och pyssal. Endast 50 bagis för den.

Fast det som säljs mest efter popcorn är faktiskt tröjorna som kostar 100 kr. På en stadig tredje plats kommer minidiscoskivan, där Lyckofigurerna har skrivit musiken själva. Dessa produkter säljs vi scenen från kl 19.00.

Sassa Brassa berättar att det är roligt när det kommer tillbaka familjer där det skapas en relation mellan barn och föräldrar. Där vissa har dansat och lyssnat sönder skivan under vintern, vilket visar prov på att Bödde lever även på vintern. Som sagt kan ni fortsätta följa Lyckofigurerna även under resten av året på deras hemsida.

Ha nu en fantastisk vecka och njut av alla roliga aktiviteter som bjuds, och köp minst en målarbok. Haha.

Kommentera