Bödde.

Nu ni. Låt mig presentera huvudrollsinnehavaren i min målarbok. Han heter Bödde. Han är barnens favorit på Böda Sands camping på norra Öland. Bödde är en färdig figur och alltså inte någon som jag från börjat har hittat på, jag vet dock inte vem det är som har utformat honom, men han är hur som helst ”the one” i min målarbok. Mitt uppdrag till målarboken är att illustrera hans kompisar och att sätta in Bödde i pyssel och teckningar.

Eftersom jag ska träffa uppdragsgivarna på söndag så ska jag teckna som bara den idag och därför vill jag dela med mig av en av mina ”Bödde” teckningar. Trots att det snöade i Örebro i natt så är det inte evigheter till sommaren och det är alltså då som målarboken ska säljas. Vilket gör att det blir mer och mer verkligt för mig. Jag ska göra en målarbok. Det är ju helt fantastiskt roligt. Så här kommer han. Bödde.

Gå gärna in och titta på Böda Sands hemsida för att se härliga sommarbilder. Har du aldrig besökt Böda och tycker om ett livligt men samtidigt idylliskt campingliv så är den här campingen allt som du har önskat dig på din semester men kanske inte vetat om det innan. Jag gillart.

Om ni trycker här så kommer ni till Böda Sands hemsida…

Yeah well.

Kommentera