Böda – säsong fem

20120709-082551.jpg

20120709-082602.jpg

20120709-082613.jpg

På lördag befinner jag mig återigen i repan på Böda för två veckors arbete och bloggande i detta semesterparadis. Jag ska göra mitt bästa för att mata er med information, tokigheter och ”bakom kulissernaklipp”.

Jag gör helt sonika en egen serie. För mig blir det säsong fem och kanske den sista sommaren, för Strix och kanal 5 blir det säsong tre och absolut den sista sommaren. Jag ska försöka visa er repan som ni tidigare inte har sett den, kanske få några kloka ord av vaktmästar-Lasse och få fräsiga skotips för campinglivet av Hanna. Vi får se vad som hinns med. Huvudsaken är att jag får insupa årets dos av Böda Sand och förbli en del av dig.

Vi ses på lördag gott folk!
Till dess hoppas jag att ni njuter ordentligt, kommer ihåg att ni bor i naturen och därmed inte ägnar energi åt att klaga på småkryp till personalen i repan utan nyper er i armen och påminns om att ni faktiskt har semester vid Sveriges vackraste sandstrand!

Kommentera