Böda Sand – en del av dig

Foto: Emma Sandström

Jajamän. Tre dagar har vi tillbringat på Böda Sand för att bli herr och fru. Vi checkade in i det fina visningshuset i fredags, ungefär tio meter från våra övriga aktiviteter, så som vigsel, middag och fest. Bra med tanke på att det inte var en frikyrklig tillställning, varken i fredags eller i lördags. Möjligtvis i går, söndag.

Hur som helst så kom de flesta av våra gäster i fredags kväll. Då hade familjen Barkewall sett till så att vi fick tillgång till bastun och poolen, samt att vi fick grilla på poolområdet. Tusen tack för det!

Korvarna från Rosas handel blev en succé. För att inte tala om fotografierna som Emma, Adorable moments, tog på oss när solen började gå ner. Klicka här för att få se dem. När jag såg bilderna första gången blev jag tårögd och fylld av skönrys, det där, det är fasen kärlek fångad på bild, snacka om adorable moments!

Några badade i havet, jag nöjde mig med poolen, försökte ge havet en chans men tappade benen av kylan. Bjöd istället på en kanonkula i poolen tillsammans med min blivande.

Fredagen var en mycket lyckad kväll som skvallrade om vad som komma skulle…

 

Kommentera