Böda Camping på Kanal 5

Nu är det inte långt kvar till seriestart för Böda Camping på Kanal 5. Jag är väldigt spänd inför den här serien. Som bekant så arbetade jag där under sommaren och det finns ju en viss risk eller chans (beror på hur man ser det) att jag skymtar förbi. Det jag är mest nervös inför är om de sänder en modevisning där jag av någon anledning tänkte att det kunde vara kul att vara med. Det återstår att se.

Hur som helst så kommer det här förmodligen bli den enda serien som jag kommer följa i höst, kanske med skräckblandad förtjusning och ett uns av längtan i mitt Böda Sands hjärta. Det är ju ändå en del av mig. Och nu när mörkret kryper på känns det härligt att få slänga sig i soffan och se hur Kanal 5 tolkade sommarens högsäsong på Böda.

Den 1 november kl 20.00 visas första programmet. Och i 8 avsnitt ska vi få följa gästernas lycka och förtvivlan över campinglivet. Läs mer om serien här. Jag längtar!

Kommentarer

  • Bella säger:

    Herrejisses! Spännande!

    Den 7 oktober 2010 kl. 23:33

Kommentera