Böda bootcamp

IdolenThe leaderRunSolstrålenTränarSvettigtHoppaBästaBootcampSpark i sanden

Grejen med att vi var på Öland en vecka efter midsommar var ju för att vi skulle träna tillsammans med Moder Tereza och hennes man Niklas. Böda bjöd ju så att säga upp till hälsovecka de Luxe. Hade vi varit lite mer dansanta så hade vi förstås skakat rumpan med Tobias Karlsson från Let’s dance, men vi höll oss till sand mellan tårna. Vi och vi.

Varje morgon kl 8 var det bootcamp på stranden, min ambition var att infinna mig i ledet, men när jag insåg att det var lite för mycket spring och hopp och lite för lite knipövningar så jollrade jag som sagt med Frank istället och höll mig således till andra pass så som funktionell styrketräning och vattengympa. Men ni ska inte tro att det var mindre svettigt, den funktionella styrketräningen var ett cirkelpass där vi svettades på 17 olika övningar i tre varv, där det längsta varvet var 1 minut på varje station. Ge mig stryka, så svettig har jag inte varit sen jag födde fram gossebarnet. Men, det bevisar å andra sidan att jag kan börja ta i lite mer nu och förhoppningsvis följa med mina ungtuppar till träningspolare på andra pass istället för att bara lyfta stockar på morgonpromenaderna, även om det är bra nog.

Och den där vattengympan, tjaa, den gav mig kramp i vaderna och tuttskutt så att jag trodde att jag skulle tappa min bikini, men det var det värt. Hälsovecka lika med träningsvärk och pulverinvestering. Det var också därför jag hamnade på rymdvågen, men det vet ni ju redan. Så nu forsätter jag träna minst tre gånger i veckan, blandar lite pulver och tänker att nästa år, då står jag minsann i ledet kl 8.oo på Bödas kritvita sandstrand…

Kommentera