Blommylicious garden

I igår tog alltså pappa Pohlman och jag en tur till stugan, första stoppet innan vi kom fram var hos Linne och Lump i Laxå. De har ju så mycket fina saker. Jag köpte en fin blomkruka och en texacokanna. Men det får ni se en annan gång. Och gillar ni nostalgiprylar och 50-talet och lite där runtomkring så tycker jag absolut att ni ska åka till den urtjusiga butiken. Kolla in deras hemsida här.

Pappa kom och hämtade mig och jag tog på mig mina blommiga stövlar. Det tyckte han var konstigt. Väldigt konstigt eftersom det skulle bli så varmt och fint. Ja det kan man ju tycka, men jag tycker att stövlarna är fina, dessutom hade det ju regnat som bara den på natten. Blött i gräset alltså. Sen sa jag, att på andra ställen där går folk runt med små jävla shorts och gummistövlar, så det här är inte så konstigt.

Hur som helst så hade vi fikapaus vid stugan och botaniserade i vår blommiga trädgård. Jösses vad det blommade där. Fint som bara den. Synd att jag var så täppt i näsan att jag bara anade dofterna. Men ni ser ju själva, vilken jädra blommylicious garden. 

Kommentarer

  • Stina säger:

    Ååå va fint!!!! Vill åka dit å myspysa å sniffa på blommorna 🙂 När? 🙂

    Den 2 juli 2012 kl. 14:02

Kommentera