Blommor, godis och lego

Som ni vet la jag ner mest tid på programmet till bröllopet och på halsbanden som var legogubbar, där varje gubbe symboliserade gästens personlighet, vilket som sagt visade sig bli en succé. Och det är jag väldigt glad för. Hade jag inte fixat det hade jag bergis ångrat mig sen. Andra brudpar kanske skulle lagt ner mer tid på att bestämma vilken plats de skulle vigas på eller på hur brudbuketten och blommorna skulle se ut.

Vissa av blommorna till borden köpte jag dagen innan, pappa och min Ölandsmamma plockade alla prästkragar, jag gick till grannen och plockade överblommade pioner. Brudbuketten blev ett hopplock av blommor både från mamma och pappas trädgård hemma i Örebro och närliggande ängar här runtomkring. Floristen på den lokala blomsteraffären tyckte jag var lite sent ute och hade en nonchalant inställning till min framförhållning. Men det blev fint som snus till slut. Och jag som tyckte att jag var precis i rättan tid.

Platsen där vi skulle viga oss bestämde vi fem över fyra, det blev på taket till restaurangen där middagen och festen sedan hölls. Vi skulle gifta oss kl.16.00, enligt planen. Men eftersom det var en borglig vigsel och eftersom vi kom lite sent från fotograferingen så gjorde väl inte det så mycket, själva vigseln gick ju som bekant ändå enligt planerna och fort som attan.

Och dukningen blev fantastisk. Mina Marimekko skålar var dels fyllda med designade M&Ms och dels med blommor av olika slag. På bordet låg M&Ms där det stod E+J=SANT och ÄT UPP MIG DA! Tillsammans med röda paljetter formade som hjärtan, bokstäver från ett Alfapet och massor med ljuslyktor i olika färger. Genomtänkt Hjortsberg. Det blev ett prickigt tema som utgick från min klänning.

Mer om det inom en snar framtid.

 

Kommentarer

  • Larsson säger:

    ÄLSKAR dukningen! Jag blir sjukt pysselsugen och funderar på när vi ska dra ihop ett projekt tillsammans..? Vi får fnula på´t! 🙂

    Den 29 juni 2011 kl. 00:43

Kommentera