Blödig preggotant

20121014-233430.jpg
Vilken preggovecka. Tant spekulerar och jag sätter mina egna diagnoser. Resårskärpet är ett måste för att inte sponsra svordomsburken som skulle kunna finnas på jobbet. Jag drar åt så att fyra skinkor blir det senaste modet. Fager som få och tårar som skaver på insidan av ögonlocken. Falsk ischias är det nya att toppa listan på de redan irriterande gravidsymptomen. Joråsåatt.

Vaggar mig fram och stånkar och stönar precis som den lilla tant jag nu är. Och då är det tre månader kvar innan krabaten ska ut. Hej sjukgymnast, det ska bli trevlig att träffa dig.

Bergochdalbanan är ett faktum hos hormonerna och veckan har bestått av både fantastisk fika med bästa Elle och utskällning av snubbe som trängde sig före i kön på ICA. Skratt och tårar och frustration över att inte kontrollera graden av blödighet.

Väljer för en gångs skull att titta på tv istället för att studera, ser på Plus, gråter en skvätt till lättlurade damer som får rätt mot ännu mer korkade gubbar.

Preggotanten ler åt livets godsaker och gråter över ynkliga företeelser. Livet är härligt men kroppen är utom kontroll.

Bäst att toppa veckan med ett besök på Stockholmsmässan. Både barn, hem och villa, det borde min smärta för stunden stilla. Resårskärp på, hej å hå!

Kommentera