Blixtrande kor

20110722-081736.jpg

Jag lever, men jösses vilket oväder!
Igår kan jag säga att jag var rädd, först när det blixtrade och mullrade samtidigt, sen när jag mötte ovanstående flock med kor.

Men jag var mest rädd för Thor, vi kan säga att han stod utanför och knackade på dörren, det blixtrade i ett och sannolikheten för att jag skulle få epilepsi light kändes mycket hög. Jag klarade mig från det men var skitnödigt nervös. Uschamig.

Och kossorna, för att jag skulle kunna sova gott begav jag mig till mina Ölandsföräldrar, tack gode Gud för att de finns. På vägen dit fick jag lite av en skräckupplevelse, helt plötsligt uppenbarar sig en massa ögon i mörkret. Men sen när jag förstod att det inte var ett gäng rädda dvärgar utan förvirrade själar med fyra magar så tyckte jag bara synd om dem. Jag hade tyckt synd om dvärgarna oxå om så var fallet, de hade i sådant fall fått satt sig i min bil. Men 12 kossor fick inte plats.

Frustration och rädsla. Strömavbrott och ett släckt Öland. Ficklampa och stearinljus. Sov på soffan tillsammans med deras katt, stackars Wilma fick stanna hemma i mörkret.

Nu är jag snart redo för en ny dag i repan. Vädret idag ska bli varmt och fint, det är redan 20 grader och jag hoppas innerligt att alla campare har klarat sig bra trots regn och strömavbrott.

Nåväl, senare fortsätter jag med min rapportering om världens bästa camping.

Stat tuned!

Kommentera