Blått är flott och lite kallt…

Som en samling smycken i plast och billig metall glittrar mina ögon. Värmen är påslagen, sparkdräkten och fårskinnstofflorna behöver inte längre agera pyjamas.

Med ett kreativt kaos och en färdig tavla kan jag gå och lägga mig bredvid mannen och katten. Nöjd över en tillmötesgående tisdag, trots frostblankt gräs och fyra grader varmt i morse. Trots gubbar som har bilar med motorer likt Fred Flinta.

Men med nya rosa gummiankor till skor och gäss formade som en plog är jag redo för kylan. Redo för klarblå himmel med skränande gäss som berättar att det är kallt, nu flyttar vi.

Men innan gässen, Fred Flinta och jag träffas igen ska jag sova. Jag har parkerat bilarna bland de andra attiraljerna, lagt kikaren på lut och duschat bort svetten sen löprundan där kylan smög sig in mellan tårna…

Kommentera