Björnligan med Rangan

Med Björnligans uniform, tomtemors strumpor, Roy Lichtensteins Converse, mammas knarriga skinnpaj och tygväskan med egen design har jag vandrat på stadens gator tillsammans med världens bästa Rangan.

Vi gick hem till henne och tog en lunch på verandan. Förrätt; Ben & Jerrys, huvudrätt; kanelbullar. Mellan tuggorna pratade vi om livet. Rangan är förmodligen världens bästa syfröken, hon är vansinnigt rolig och lättsam. Jag gillar henne starkt och skulle gärna haft henne som lärare, men nu har jag henne som vän och det är minst lika bra det!

Förresten så tycker jag att det är roligt att jag har en sparkdräkt som ser ut att tillhöra Björnligan, att jag dessutom ler av bara farten för att jag tänker att de som ser mig tycker att jag är ful gör saken ännu roligare, för jag känner mig fräsig och skön, sen får övriga som sagt tycka vad de vill…

 

Kommentera