Birdie nam nam

Jag är inte så förtjust i alla hjärtans dag. Mest för att jag tycker att det är töntigt. Klart att det kan vara gulligt om man t.ex. går på högstadiet, älskar nallar eller har en tradition som är kopplad till den dagen med en särskild person. På högstadiet var jag nog förtjust i den här dagen. Jag kommer ihåg en alla hjärtans dag, då gick jag i och för sig på lågstadiet och då hade jag klippt ut små hjärtan i rött papper och satt fast med häftmassa på den öppna spisen för att glädja mamma och pappa. Jag vet inte om de tyckte att det var guligt, men det är väl också den enda alla hjärtans dag som jag kommer ihåg. Vilket innebär att den här dagen inte är speciell för mig.

Jag tänker att om man tycker om någon så säger man väl det fler än en gång om året, det gör i alla fall jag . Sen kan jag tänka mig att den här dagen kan vara en bra anledning till att t.ex. ta kontakt med någon som man är förtjust i. Men som sagt, det kanske är mer högstadiefasoner, inte vet jag riktigt. Hur som helst så ska jag snart bli fru och är mer än förtjust i Jocke så jag köpte ingen nalle eller ros, men slog däremot till på en birdie nam nam dagen till ära. En ”alla-stjärtans-dag-mes” med glatt humör och skarpa färger. Vad tycks?

Kommentarer

 • a g n e s [ f o t o & v a r d a g ] säger:

  Hej eva! haha nu har jag hittat hit 😀 gillar dina teckningar & målningar! såg bilden jag gjorde lite längre ner också haha. 🙂
  ses på lektionen imorgon!
  /Agnes Parbratt

  Den 14 februari 2011 kl. 23:34
 • Camilla säger:

  Jag tänker att man kan göra lite som man vill med dendär dagen, ta tillfället i akt om man känner för det, tycka att det är tjatigt om man vill det, eller fira med lite bubbel allena och njuta av sitt eget fantastiska sällskap om man vill det. Alla-stjärtans-dag-mesen är gullig, och jag tänker att om det kommer en ”Alla-Stjärtars-dag”, då ska jag fira den. Shit vad jag ska skaka rumpa tillsammmans med Stjärtans-dag-mesen då! Ojojoj.

  Den 15 februari 2011 kl. 09:19

Kommentera