Billy, mannen och jag…

Som jag har skruvat Billybokhyllor idag. Jag måste säga att jag är lite matt nu. Jocke la klickgolv och jag skruvade hyllor, bar paket med golv och hjälpte mamma och pappa i största allmänhet. Och det kommer bli så fint. Vi kan säga att vi hjälps åt för att förebygga framtida kånkande av saker och böcker. Och så kan jag säga att det blev en åtta hyllor.

Bort med blomstrade tapeter från 1973 och murriga heltäckningsmattor från samma årtal. På med parkett och in med bokhyllor. Ett grönt rum och ett gult rum. Ett gästrum och ett kontor. Och tro mig, ett klickgolv är aldrig så enkelt som Martin Timell och kompani påstår, men det är helt klart snyggare än heltäckningsmattor.

Så nu kan jag lägga till montering av Billybokhyllor strax efter min specialkompetens gällande montering av köksskåp, det är ett FAKTUM ni vet. Joråsåatt.

IKEA och jag kommer aldrig skiljas, vi ska bara inte tryta så på vår relation, det gynnar varken mitt tålamod eller hämmar min vokabulär med fula ord men det förgyller viss funktion och inredning och det får jag ändå vara glad för. Men vi får nog sluta ses såhär ofta för att inte tröttna på varandra helt och hållet.

Det får vara dagens konstaterande.

Kommentera