Berglöfslådan, det rosa huset och tävling!

Idag har jag målat lite på en tavla som föreställer klassikern Berglöfslådan. Det är en slags staplingsbar container som har sitt ursprung i Kopparberg. Hur som helst, så har jag ett uppdrag att måla några tavlor som just ska föreställa den här containern. Och det har jag gjort idag. Förr i tiden så fanns den tydligen i lite olika färger vilket jag vill illustrera på tavlan, därför gjorde jag idag två roströda och två gula containrar. Vilket även resulterade i en annan tokig tavla.

Jag hade nämligen tryckt ut för mycket färg, och när det är för mycket färg på paletten och den tänkta bilden är klar då vill jag inte bara spola bort akrylfärgen. Så jag plockade fram en liten duk (30x40cm) och började måla. När färgen på paletten var slut hade jag gjort en tavla med ett rosa hus i mitten. Tokigt. Den bara blev.

Och nu har jag bestämt att den ska lottas ut. Så vill ni vara med och tävla om ”det rosa huset” får ni lämna en kommentar här och beskriva varför tavlan skulle passa bra hos er.

Tävlingen håller på i en vecka, alltså till den 3 november. Lycka till!


Kommentarer

 • Christine säger:

  Hej!
  Jag vill vinna en tavla i rosa
  för den passar inte hos Åsa.
  Den skulle må i mitt rum
  och göra betraktaren stum.
  Jag skulle dessutom ha ett stort smil
  när jag får ha en del av Eva i mitt liv.

  Den 27 oktober 2010 kl. 21:30
 • Jonas säger:

  Frågan är hur den INTE skulle kunna passa hos mig. Nej, kan inte komma på någon anledning. Där bredvid soffan och hålet skulle passa mer än utmärkt.

  Den 27 oktober 2010 kl. 21:42
 • Karin säger:

  Kreativa Eva, hur kan det va´
  att allt som du tar dig för blir bra?
  Jag blir lite avis på din energi
  själv är jag som en trasa när da´n är förbi
  Kanske kan en tavla med ett rosa hus
  i höstmörkret sprida ett uppiggande ljus?
  I orangea toner, som en apelsin
  blir den på min vägg en dos c-vitamin.

  Den 27 oktober 2010 kl. 22:25
 • Daniel säger:

  Den lilla damen jag fick måste ju ha ett fint hus att pyssla om, annars kommer hon ju att bli ordentligt rastlös utav att bara stirra på mig. Äsch vem försöker jag lura? Jag tyckte helt enkelt om den väldigt mycket och känner att den skulle jag vilja ha på min vägg.

  Den 27 oktober 2010 kl. 23:40
 • Jessica säger:

  Rosa är min färg. Liksom gardinen och pelargonen i fönstret. Pelargonen börjar vissna. Ersätter den gärna med din tavla! Blir i så fall den första tavlan jag äger och sätter upp i mitt 33-åriga liv! Det är dags nu!

  Den 28 oktober 2010 kl. 22:38
 • Jenny säger:

  Dessa färger kommer liva upp de vita tapeterna som finns i min lya jag hyr i andra hand. Vintern är här och det rosa huset kommer motivera mig att leva fullt ut varje dag.

  Den 28 oktober 2010 kl. 23:28
 • Isak säger:

  Vilket hem är ett hem utan en äkta Hjortsberg på väggen. Nu äger jag ingen äkta Hjortsberg än och därför känns mitt hem inte som ett hem. Hjälp mig att få ett hem och låt mig vinna:)

  Den 31 oktober 2010 kl. 09:16
 • Jenny säger:

  Du är unik, det du gör är unikt.. Jag gillar din stil och det du skapar, vare sig det är tavlor i textil eller akryl..om det är ett klädesplagg eller en hund i lera… Om jag hade din tavla med det rosa huset hemma hos mig skulle jag vara stolt!

  Den 2 november 2010 kl. 21:30
 • agnetha kasseberg säger:

  den får mig att le och färgerna gör mig glad

  Den 2 november 2010 kl. 23:04

Kommentera