Bekräftelsetorsken törstar…

Foto: Karin Foberg

Idag fick Frank vara hos mormor och morfar under tiden som jag städade och sov en timme eller två. För det där med att Frank sov en hel natt förra veckan, det måste bara ha varit tur för nu vaknar han någon gång då och då. Och den där fighten tar jag inte själv så det får vara så en stund till, mer om det i ett annat inlägg. Återigen är jag bland de lyckligaste över att min mamma och pappa finns så nära, det är verkligen lyxigt för både Frank och mig. Tack för all hjälp.

Hur som helst. Så idag när Frank vaknade och jag absolut inte ville gå upp kände jag att jag behövde lite egentid. Som jag alltså ägnade åt städning. Låter kanske tråkigt att använda sin egentid till städning men ni förstår att jag blir aningens tokig om jag inte kan göra något som syns, Jocke är ju vansinnigt duktig med garaget men jag då…?

Bekräftelsetorsken törstar, kan vi väl kalla mig en dag som denna. Ha. Dessutom mår jag lite dåligt om det är stökigt och ostädat, dessvärre blir det ju det på ett kick så nu när det är nystädad och fint kan jag passa på att njuta ett ögonblick, för imorgon kommer det knappt synas i alla fall, att jag dragit runt med dammsugaren och moppat golven. Men nu, när ljusen är tända, Frank sover sött i sin säng, Jocke tittar på fotbollen och jag kurar ihop mig vid datorn, kan jag gotta mig åt att jag har gjort något som syns.

Nästan lika bra som på bilderna som Karin tog för Älskade hem. Fast nu är det förstås lite ommöblerat och annorlunda mot ovanstående bilder, men dessa bilder blev dock inte publicerade, fast är absolut värda sin plats i cyberrymden, tycker ni inte?

Förresten så ska pappa Pohlman och jag ta en tur till stugan imorgon och kolla läget, så kanske att hemmet håller sig någotsånär uppstyrt ett dygn till. Haha. Nu ska jag sova, så att jag är på bättre humör i morgon bitti när Frank är i sitt esse strax innan klockan fem. Joråsåattt…

Sov gott godingar!

Kommentera