Bejakar mina tillgångar…

Åskmolnen hopar sig över himlen och dimman av pollen ska förhoppningsvis få sig en omgång. Årets varmaste dag skulle jag tippa och svetten lackar. Myggan surrar runt i rummet och jag försöker febrilt lokalisera den lilla rackaren. Misslyckas och chansar på att jag redan fallit offer för dess stick.

Slänger mig på psykologschäslongen och blickar ut över de mörka molnen i Astrid Lindgrens värld. Känner mig nöjd över eftermiddagens sysslor. Nöjd över att syrummet känns mer och mer färdigt. Det andra rummet i ordningen som fått tavlor på väggen och per automatik känns mer ombonat. Konst förgyller mitt solgula näste.

I ett särskilt ljus känns Billy den gule brutalt gul, som om han skulle överfalla mig där jag ligger och bejakar mina tillgångar. Mullret närmar sig på avstånd och min fobi för Thor gör att jag stämplar ut för dagen och ropar på min man som får rädda mig från blixtar och dunder…

Kommentera