Bäverdag och bröllopsdag

20130618-220850.jpg20130618-220906.jpg20130618-220926.jpg20130618-221105.jpg20130618-221115.jpg

Så var det dags för bröllopsdag igen. Den andra i ordningen. High five för Evakim!
Den började bra med en solig promenad och en lugn Frank (han fick som sagt spruta igår och har varit lite hängig) i vagnen, fortsatte med hushållsarbete och laddning för lunch på Naturens Hus och senare eftermiddagsfika med Elle, men det gick inte Frank med på så istället för att umgås skivade jag ihop en sallad, skar mig i fingret och blev lite sur. Men Frank blev tillfreds och somnande i min famn och jag fortsatte hushållsarbetet. Fast inte med honom i famnen, det hade blivit lite bökigt.

Till nu på kvällen då mannen och jag firade härligheten att vara äkta makar med en utsökt middag på East West sushi. Och i vanlig ordning var det fantastiskt gott. Bästa servicen och servitrisen som kom ihåg oss sen vi förlovade oss. Vi fick till och med tomtebloss till desserten. Gullit. Temat för kvällen var ingefära, egentligen borde jag toppat firandet med en ingefärsmojito men det får vi ta en annan gång. Desserten var ingefrssorbet, så jäkla god.

Under tiden fick Frank umgås med mormor och morfar och nu sover han i min famn. Och ja, det här med sprutor gör uppenbarligen inverkan på dagsformen, men det går snart över. Älskade lilla unge.

Sen promenerade Jocke och jag hem längs Svartån och fick syn på två bävrar som slogs eller kramades, lite oklart, men väldigt roligt att se. Och jag berättade så klart för alla vi mötte att det var två bävrar i ån. Jocke tyckte att det var onödigt, men jag tänkte att det var nödvändigt då alla inte har sett bävrar. Och mycket riktigt, vi mötte en dam som minsann aldrig hade sett en bäver. Ha.

Så bröllopsdagen byttes till bäverdag och imorgon satsar vi på en oemotståndlig onsdag.
Eller i alla fall en fin onsdag. Det är bra nog!

Puss å kram så länge!

Kommentera