Bättre och bättre…

Det blir bättre och bättre dag för dag. Något sånt sjöng vi när jag spelade fotboll när jag gick på lågstadiet. Det var mest buffel och båg för inte blev det bättre där inte. Det var oftast 8-0 utan boll. Ungefär. Inte bra med tanke på att jag var målvakt. Och när vi skulle börja spela elvamanna slutade jag eftersom det blev så långt mellan stolparna och dessutom nådde jag inte upp till ribban. Så jag började med innebandy.

Hur som helst. Det blir otroligt bra i det här huset att jag inte kan tro att det är mitt, fast jag ser ju på alla pryttlar och på min älskade man att det är vi som bor här. Och idag har vi återigen varit definitionen av effektiva. Jo jag tackar ja. Rutigt golv i halva hallen. Joråsåatt. Trots att vi köpte hela mattan så räckte den rackaren inte till. Men halvan som är klar är förstås klockren.

Sideboardet har flyttat från källaren till vardagsrummet och dessutom fått en jordglob. Eller den fick jag av mannen idag när vi var på bästa butiken i Laxå, Linne och Lump.  Tackar, tackar.

Kommoden som jag prutade ner förgyller numera badrummet och passar in som ett smäck!

Sovrummet har tack vare ett presentkort på IKEA fått förvaring i form av två byråer vid namn ODDA. Dessa fick sedan toppas med den dundertunga betongskivan. Men snyggt. Sen har även klädställningen TURBO tagit plats och Ann har ställt sig i ett hörn.

Och nu snarkar Wilma i sin bur. Ja hon sover där frivilligt, det är där hon känner sig trygg så det är inget konstigt. Jag ska nynna vidare på ”det blir bättre och bättre dag för dag” (men hur går den sen?) till jag alldeles strax somnar bredvid min äkta hälft och imorgon är åter från semester av olika slag.

Så. Sov gott.

Kommentera