Bästa sällskapet…

IMG_7434IMG_7405IMG_7380IMG_7396IMG_7392IMG_7419IMG_7412IMG_7441IMG_7424IMG_7445
Förra veckan var min bästa Ölandstok här och hennes sambo, de har ett hus ett stenkast bort bara. Vi åt bland annat på Lammet & Grisen och drack alkoholfria drinkar på Kalk, käkade pizza på andra sidan och köpte glass på Böda. Det var under våra möten som jag skrattade så att jag nästan kissade på mig lite grann. Fantastiskt med sånna vänner, där tokigheterna lägger sig som ett varmt täcke i magen, bubblande av skratt och sparar minnen till vintermånaderna.

Det roligaste och härligaste är att de ska få en bebis i höst så nästa år när vi ses har Frank fått en ny polare. De kommer bli full fart på alla goa sommarungar här sen, precis som när jag växte upp.

Fast det fnittrigaste var när vi åkte bil hem en kväll och mötte en massa olika sällskap till fots, utan de minsta förnuft till att upplysa trafikanter om dess existens, men se det blev de snart varse. I alla fall för oss, för när Rellme drog igång extralamporna på bilen ramlade gubbarna omkull i diket av strålkastarna och så såg de inget mer det dygnet. Hoppsan. Men hoppas att de lärde sig något till nästa kvällspromenad.

Och den där måltiden från Lammet & Grisen, den kittlar fortfarande dödsskönt i kistan.

Kommentera