Bästa affärsplan

Här sitter jag och är stolt som en tupp, en lucky friday är snart till ända och rådgivaren i mig fäller tårar av stolthet. Ha. Idag fick vi nämligen reda på att Cupies har kammat hem första priset i bästa affärsplan i hela Örebroregionen, det är ju så fantastiskt roligt att lyckotårar är befogade. Jag säger vi eftersom det är ”mina” tjejer som jag är rådgivare åt som är så himla duktiga. Stort grattis till er! Och hoppas att jag får följa med er till SM i Sthlm.

Och, ni som har följt mig ett tag vet ju även att det förra UF-företaget som jag var rådgivare åt vann samma pris, snabbt överslag, det måste ju betyda att jag är en himla bra rådgivare eller åtminstone en rackare som bringar tur åt entreprenörstörstiga studenter. Eller så är det så att jag har sådan tur att jag får vara med och peppa och stötta de bästa, så måste det vara. Tack, tack, tack för det!

Och som om inte det vore nog så har en av tjejerna, Cecilia blivit en av 14 kandidater i tävlingen ”Årets affärskreatör”, om hon går vidare till den stora finalen så har hon chans att få en plats på Handelshögskolan där hon kan göra Cupies till ett riktigt företag, så för att kunna ge henne den möjligheten ber jag er att rösta på henne i tävlingen, det gör ni genom att trycka på länken här. Tack så länge och heja Cupies! Och heja Cicci!

Kommentera