Bara Vara

Jag har skrivit om det förr och jag skriver om det igen. Bara Vara. Örebros bästa fik. Och det enda stället som jag dricker kaffe från. Som sagt, om Matteus gör en kaffemaskin någon gång då är jag den första att köpa den, till dess går jag dit och köper alldeles ljuvligt gott kaffe.

Och nej, det är inte riktigt kaffe för er som dricker kaffe på riktigt, men det är tillräckligt bra kaffe för mig. Sen har de ju en massa olika sorters kaffe, men den sorten som smakar lite kaffe och mest choklad eller något annat gott kittlar dödsskönt i min kista.

Och vill man dessutom ha en förbaskat god macka så är det här det rätta stället att köpa den på. Kolla in den med avokado och parmesan och tro mig, det är den godaste mackan jag har ätit och en ständig favorit. För att inte tala om de där chokladbitarna, men de får jag prova nästa gång jag går dit. Om ni inte vet var det ligger så hittar ni det på Köpmangatan 24, Örebro.

Och om ni gillar Bara Vara lika mycket som mig tycker jag att ni ska gilla deras facebooksida. Och det här skriver jag bara för att jag tycker så mycket om deras goda grejer och särskilt för att Matteus och hans personal alltid är så trevliga. Och så vill jag så klart att ni ska gå dit och äta en macka eller två. Så det så.

Kommentera