Bara Vara

Att fika på Bara Vara är lyx för mig. Deras mackor är så vansinnigt goda och trots att jag påstår att jag inte dricker kaffe, så har Matteus fått mig att dricka något slags kaffe. Enligt Eremo är det inte kaffe, men för mig som då inte dricker kaffe är det i alla fall så pass mycket koffein i den där härliga drycken att jag blir alldeles sprallig och glad. Och det smakar ju knappt kaffe så jag förstår Eremo, men det smakar ljuvligt. Och idag gick vi på stan i snöyran så då slog vi till på varsin ”kaffe”. Eller ”kaffe” för mig och KAFFE för Eremo, i tjusiga rosa pappmuggar.

I lördags åt Jocke och jag dessutom frukost där.  Skulle det vara så att du är i Örebro och blir akut sugen på en macka så rekommenderar jag varmt, i dubbel bemärkelse, Bara Varas varma macka med avokado och parmesan. Rackarns i min lilla låda vad god den är!

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Vad är det på dendär avokado & parmesanmackan?

    Den 23 februari 2011 kl. 16:21
  • Eva säger:

    Det är en herrans massa parmesan, några skivor avokado och några skivor paprika. Sen är den varm och jag tror att det kanske är lite chilimajo eller nåt sånt på. Mumma alltså!

    Den 26 februari 2011 kl. 18:21

Kommentera