Bara lite lek…

Och så det där med spjälskydd. Jag gillar inte det där med rosetterna. Helst vill jag inte ha något spjälskydd eftersom jag tycker att det är snyggare utan, men jag antar att det är väldigt praktiskt så att den lille så småningom inte böjer till sig mellan spjälorna. Men ändå. Kanske tar bort det innan det är dags att sova där, för att det ska kännas bättre att titta på. Hur som helst så fyndade jag det där igår på Färg & Forms outlet, en dundirng för ett spjälskydd är ändå ett bra pris även om jag som sagt inte är helt nöjd, vad tycker ni?

Sen var som sagt pappa Pohlman på vinden och hittade finfina leksaker och välbevarade barnböcker så nu har jag fyllt på lite i Billy. Dessutom har elefanten fått barn på väggen. Tusen tack w:form för det. Och ja. Jag vet att jag inte skulle visa mer barnrum, men jag kunde inte låta bli. För att inte tala om den där urtjusiga plåtburken med en cirkus på. Tänk vad bra det är med en samlande far, han har det mesta och lite till. Vi skulle kunna säga att han är en väldigt samlad man den där Pohlman. Perfekt med eget loppis som till på köpet är gratis.

Och så lampan i vardagsrummet. Snyggaste sladden som sagt. Nu ska jag styra upp resten av hemmet så att det är fredagsfint till mannen kommer hem. Förresten så målar jag en tjusig beställning som ska vara klar snart, roligt och lite spännande att se vad beställarna tycker sen.

Det var det hela. För nu.
Kram so long!

Kommentarer

 • Alexandra säger:

  Hej igen!!
  Ja men det är ju bara så himlans himlans fint barnrummet!! Jag blir alldeles slut när jag kikar in på din blogg & vill bara fixa & trixa hemma & så drömmer jag om några kvadrat till!! Det ser så luftigt & härligt ut! Här hemma är det compactliving med två barn på 90 kvm.. Puh!! Himla kul att träffa din mor & far på julmarknaden i Mosås 2 ggr, hurra!! Det var han som fick julmarknaden att gå runt ha, ha!
  Ha det fint & fortsätt inspirera oss är du snäll!

  Den 9 december 2012 kl. 08:37
 • Eva säger:

  Åh tusen tack för din kommentar Alex! Jag ska göra mitt bästa för att fortsätta inspirera 🙂 Åh jag kan tänka mig att pappa sköter sig i Mosås 😉 Hoppas att du å din familj får en fin 2:a advent!

  Den 9 december 2012 kl. 08:54

Kommentera