Bakery E rapporterar

OstFöre efterIn i ugenenInte sparris

Ja jäklar i min lilla låda vilken fixarfredag. Gick upp tidigt och bestämde mig för att få ihop den där cheesecaken. Det var 14 timmar sen ingredienserna rördes ihop. Och det blev banne mig en finfin amerikansk kaka, kom och smaka!

Och nu är jag så trött att jag per automatik börjar rimma. Eller vimsig för att ett glas champagne skojar till det i vardagen. T.ex. så skulle jag nyss gå ner med kakan till kylskåpet i källaren (ja, vi har ett extra kylskåp där när det vanliga lilla blir fullt) men istället gick jag rätt in i tvättstugan och så när som placerade kakan i kö för tvättning, men då slog det mig att det inte var tvätt jag hade i handen utan en New York blueberry cheesecake, vilket jävla hittepånamn. Så nu står den i kylen.

Och förutom att jag lyckades få ihop kakan, vilket visade sig inte vara särskilt komplicerat, om man har tid på sig, bra då att göra det, det första man gör, för att vara på den säkra sidan så att säga. Men förutom den, så har Jocke och hans bästa betongpolare Ludde gjutit plattan till garaget, ett arbete som avslutades för 1 timme sen ungefär och för att ändå avsluta fredagen på topp gjorde Karlssons catering och jag en favoritmiddag i repris. Dessutom vispade jag ihop en bearnaisesås själv. Vad är det som har hänt, har det slagit slint helt kan man ju undra, men nää. Det var väl bara så att Bakery E levde vidare dagen lång. Praise the lord

Men nu är det slut på de fasonerna, för nu ska kakan in i tvättmaskinen och jag ska gå och lägga mig i kylen.

Sov gott godingar!
Receptet till kakan hittar ni här.

Om ni undrar varför Frank sitter i vagnen så var det för att han vakande precis när jag höll på att vispa ihop hela faderullan, så då var det bara att köra in gossen i köket så att han fick vara med. Och nej, jag hade ingen sparris så det fick bli korslagda bönor istället. God natt. 

Kommentera