Bada med morfar

GnuggaMorfar och FrankKärlekenFinasteFavorit

Som sagt. När Frank hoppar ner i baljan går han bananas. Det är väl inte för inte som han är vattuman. Trots att jag fick googla upp det där med stjärntecken så känns det redan som om minst två saker går att bocka av, tydligen gillar de turkost och har bland annat 11 som turnummer.

Fast det där med 11 är väl snarare Jockes och mitt nummer eftersom det var den 11:e juni 2009 vi träffades för första gången, men nu är det si som så att Frank har blivit med trampbil och den racerbilen har nummer 11. Se där. Och det turkosa är väl också jag som gillar, men det kanske är något fuffens mellan Uranus och Saturnus som berättar för mig att gossen klär i turkost. Inte vet jag heller men när jag läste det här så antog jag att planeterna och elementen hade koll på oss. Haha. Spåtanten spekulerar…

Men det var ju inte det jag skulle dravla om. Nej, för när Frank vevar igång både armar och ben i den där baljan så blir det lika mycket vatten utanför som i baljan, med en radie på minst en meter. Det måste ändå vara bra jobbat för en parvel på ett halvår, att sätta igång ett helt vattenkraftverk i en badbalja från IKEA. Och om han sedan har morfar Ove till sin hjälp, då blir det som bäst. Då får han sprattla för glatta livet till vattnet är slut och morfar är alldeles blöt.

Härliga tider. Strålande tider.
Just det, vill ni se Frank in action rekommenderar jag en glutt på min instagram, sök bara på deermountain.
Tack och bok morgonrock.

Kommentera