Bacillusker i halsen

Jahapp. Det kom ju inte som en överraskning direkt, det här med halsont. Trodde jag skulle frysa ihjäl i onsdags mellan kryddornas färgglada hyllplan, för att inte tala om äventyret i kylrummet med frost i näsan och skallrande tänder.

Jag anade så att säga ugglor i mossen. Särskilt med tanke på att några av de härliga små liven på jobbet blivit sjuka, de springer omkring och nyser och delar med sig av snor lite här och var. Men jag tänkte att lite kyla utan allvarligare symptom än gåshud tidigare aldrig klassats som en sjukdom. Därför tränade jag i vanlig ordning.

Men så idag när kroppen hade vaknat till liv efter öppningen på jobbet så sa halsen ”aj, sluta svälj, det gör ju skitont känner du väl”. Åh. Svordom. Typiskt. Men som sagt inte alls otippat.

Nu hoppas jag att helgens intag av Ben & Jerry’s ska rädda mig från ytterligare åkommor och att jag står stark på måndagsmorgon. Joråsatt. Lite ingefära på det ska nog göra susen också.

Kommentera