Axel de Luxe

Idag har jag fotograferat Axel i skolans fotostudio. Jag tycker att Axel och jag har en fin relation, men idag tyckte inte Axel att det var särskilt roligt att bli fotograferad. Men visst fick vi till några tjusiga bilder. Axel är son till min kära vän Elle och ett riktigt charmtroll, han är en si så där 8 månader och full av liv. Han är den jag vet som är snabbast på att åla sig fram. Så även idag. Ibland var det lite som att Axel simmade ur bild. Men som sagt några bra bilder blev det allt. Här får ni ett smakprov, den första bilden visar en liten dalmas ilska över just studiofotografering, men de andra bilderna visar Axel som det charmtroll jag vet att han är…

Kommentarer

  • Elle säger:

    Frågan är vad Axel var mest upprörd över. Att bli fotograferad eller att vara utklädd till dalmas??
    Du var grym i alla fall som lyckades få några bilder där han visade sin trevliga sida.
    KRAM!!

    Den 15 mars 2010 kl. 18:40

Kommentera