åTerVunNet

På designmarknaden ställde en barndomskompis till mig och hennes kompanjon ut sina fantastiska barnkläder av gamla tyger, som de förstås syr. Och även om det kommer dröja bra länge innan lillen kan ha dessa hängselbyxor så kunde inte pappa Jocke låta dem vara. Och jag var förstås inte sen med att tycka att det var otroligt fina. Så nu hänger de där, på väggen, i väntan på att få sällskap av ett barn. Kanske att de passar perfekt till nästa jul. Eller nåt.

Hur som helst så syr de, Alexandra och Jessika, finfina kläder, vimplar och bollar. Bland annat. De går under namnen BiNte DEsiGn och BeA DEsiGn och ni hittar deras färgglada blogg här. Är det så att ni också vill handla barnkläder med tyg från en gammal gardin eller vimplar av retrotyger så tycker jag att ni ska besöka julmarknaden i Wadköping på söndag, då står de nämligen där med sina plagg. Annars kan man bergis beställa genom deras blogg.

Bars så ni vet. På tal om vimplar, kanske går jag banans med symaskinen snart…

(Och ja, det blir inte jättebra bilder när solen aldrig tittar fram,
men nu kommer ju snön så lite ljusare ska det väl bli ändå).

Kommentarer

 • Alexandra Toresson säger:

  Men tusen tack för de fina orden!! Jag är ju(kanske lite otippat när man bloggar själv) ingen sån som är så haj på bloggar o facebook o länkar o sånt.. Men jag lär mig hela tiden :-D. Din blogg är iaf toppen in o hit hittar jag ju! Blir så inspirerad av ditt fina barnrum o minns tiden INNAN barnen o hur mycket tid o energi man hade till sånt då 😉

  Den 27 november 2012 kl. 20:10
 • Eva säger:

  Tack Alex! Innan jag började blogga hade jag heller ingen koll, men man lär sig som sagt! Jag blir ialf väldigt inspirerad av eran blogg, kanske att jag hinner sy lite mer själv innan lillen kommer ut 🙂

  Den 27 november 2012 kl. 21:50
 • Jessika säger:

  Men kära värld vilket fint inlägg, jag blir ju nästan tårögd 😉 Jag får hålla med min kompanjon i ovanstående, är inte helt flink i bloggvärlden men man lär sig ju hela tiden! Lycka till med bebisen, jag spanar runt i arkivet och blir inspirerad så länge!

  Den 12 december 2012 kl. 18:53
 • Eva säger:

  Vi kan vara tårögda ihop av alla fina saker som ni gör 🙂
  Jag har precis köpt ett urtjusigt bäddset till spjälsängen, ni är grymma!
  Å välkommen att glutta runt!

  Den 12 december 2012 kl. 21:45

Kommentera