Äter för glatta livet

IMG_7298IMG_7321IMG_7324IMG_7325IMG_7326IMG_7333IMG_7338
Frank här. Alltså min mamma tycks gå lite by the book så att säga, för på dagen när jag blev sex månader blev det helt plötsligt begränsade öppettider i mjölkkiosken. Till en början fattade jag ingenting, hon började stöka i köket och drog fram färgglada små skålar med olika röror på. Istället serverade hon mig spagetti och köttfärssås (det var vad hon sa, men lite svårt att veta eftersom allt var i en enda orange röra) och fruktpure till efterrätt. Ingen tutte, inte ens en snaps fick jag. Jo, en stänkare på kvällen och en starter på morgonen men inget där emellan.

Men innan jag visste ordet av så förstod jag ju att det var ett bra hittepå, förstår ni hur mycket energi man får om man äter mat var tredje timme? Riktig mat dessutom. Eller tjaa, riktig mat fast mixad och fruktstund mellan varven. Nej, nu har jag så mycket för mig att varken mamma eller pappa hänger med i svängarna.

En kväll när de var på Lammet & Grisen så gick jag och plastfarfar (ja, han är ju inte i plast, men ni fattar) runt, runt, runt. Det var så roligt att jag skrattade mig till sömns redan klockan 20, sen sov jag nästan hela natten. Så nu önskar jag mig en gåstol, för varken mamma eller pappa tycks vara lika bra som plastfarfar Janne på det där med att gå.

Så är det med det. Jag äter för glatta livet men håller mig borta från citroner ett tag, fy bubblan vilken tokig frukt. Men nu ska jag sova, imorgon är en ny energirik dag, glöm inte det.

God natt raringar!

Kommentera