Anthropologie

Efter en titt på modebloggerskan Ida Erikssons menyblogg blev jag nyfiken att besöka en sida med många fina ting. Anthropologie. Där hittade jag bland annat en rolig lampa gjord av en tekanna och ett fantastiskt överkast. Och bokstäver. Fina färgglada bokstäver. Egentligen tycker jag att bokstäver är fina, men det har liksom gått över styr.

Jag mår illa av alla jävla carpe diem, kärlek och så vidare. Precis som om vi inte vill fånga dagen, ha kärlek och leva lyckliga. Det vill väl alla mer eller mindre. Men om det står på väggen då kommer vi kunna göra det ännu mer, eller? Töntigt.  Alltså, JAG tycker att det är töntigt. Och jag har inget emot att andra gillar det. Men det känns påklistrat. Det vore otippat om det stod ”skit på dig” istället för ”carpe diem”.

Sen kan jag tänka mig att många tycker att det är otroligt trevligt med glädjande ord på väggen, men för mig säger jag tack, men nej tack. Ville bara säga det. Fast egentligen ville jag bara dela med mig av hemsidan och av fina Idas blogg. Men det där med bokstäverna var tvunget att komma ut, liksom.

P.S  Jag ska fixa en borr och göra en lampa av en tekanna…

 

Kommentarer

 • ida säger:

  Jag håller helt med! Är så jävla trött på väggord! haha fast de där bokstäverna är så himla fina!

  Den 17 mars 2011 kl. 19:29
 • Cam. säger:

  Jag håller också med, men jag gillar verkligen ord. Och jag tycker att ett hej här och där på tippade och otippade ställen piggar upp. Puss & hej Eve! Och: Ses snart för tusan.

  Den 18 mars 2011 kl. 11:45
 • Cam. säger:

  Åh Eve, det verkar ha blivit lite tjorvigt med Anthropologie-länken.

  Den 18 mars 2011 kl. 11:47
 • Eva säger:

  Cam, jag blir glad av ord. Jag går t.ex. alltid på den toan på jobbet som jag vet att det står hej på, på dörren när jag kissar. Ord är piggt, men inte just tjatiga väggord.

  Ang, sidan så fungerar den länken nu 🙂

  Den 18 mars 2011 kl. 16:44
 • Cam. säger:

  Nope, väggord är tjatigt. Om det inte är ett helt oväntat som sagt, på ett helt oväntat ställe helst. Då är det kul! Men vem kan fånga dagen? Egentligen alltså. Det går ju inte.

  Den 18 mars 2011 kl. 22:31

Kommentera