Animerad film på schemat

Sitter i datasalen på skolan och försöker göra en animerad film. Hur ska jag göra för att det ska se ut som om min figur klättrar ner för en stege? Det här är inte riktigt min kopp te, men det kan det säkert bli inom en snar framtid. Snuvan har ockuperat min näsa och snön viner förbi fönstren. Men jag ska minsann göra en grym liten reklamfilm. Vad den ska göra reklam för får ni reda på senare.

När det gäller min målning av dam, så står hon återigen i skolans ateljé och väntar på att bli klar. Jag har gjort om huvudet igen och igen. Men är inte nöjd. Struntar i hatten och funderar starkt på att ge henne solbrillor istället. Den som lever får se. Och jag lever i allra högsta grad.

Nu ska jag återgå till min debut som filmskapare. Joråsåatt.

Ha en bra dag vetja!

Kommentarer

  • Bakery C. säger:

    Stiligt Bakery E!

    Den 5 februari 2010 kl. 10:06

Kommentera