Ange rubrik här

Ange rubrik här. Så står det i rutan och jag orkar inte komma på något fyndigt nu. Jag vill bara dela med mig av dagens arbete och konstatera att vardagsrummet börjar bli riktigt fancy. En ny Marimekkoskål i färgen ”plommon” har tagit plats på det fina fatet från Uppsala/Ekeby som jag by the way fyndade i en antikaffär för 70 pix. Jag har flyttat på taklampor och ramat in affischer till kök och hall. Några dörrar har fått handtag, sovrummet rullgardiner, golvet i köket är målat en gång och Wilma känner sig som hemma.

Hatthyllan är pimpad och på plats. Kolla in Habo.com (inte .se för då kommer du till Habo kommun och det är inte riktigt lika upplyftande) de har nämligen nylanserat bland annat gamla funkishatthyllor i svart och vitt och med krokar i regnbågens alla färger. Så jag köpte ett paket med tre röda och piffade till mitt fynd från min dagisfröken.

Nu är jag som sagt fantasilöst trött för att uttrycka mig i text, men i mitt huvud börjar hallen träda fram som en liten teater med kristallkorna och sammetsstolar. Åh vad roligt det ska bli att göra klart rummen.

Så. Med ångorna från det nymålade köksgolvet så välkomnar jag John Blund och önskar er alla en god natts sömn.

På återseende gott folk!

P.S. Ser ni hjärtat av färg på min handske? D.S.

Kommentarer

  • Nos Frida säger:

    Fiint ni får Eva! Letar såna handtag till dörrar, är de nya? Vart har du hittat dem?

    Den 5 april 2012 kl. 12:00

Kommentera