Älskade pepparkaka

Såhär i luciatider så går det ju inte att motstå ovanstående pepparkaka. Även om vi tog bilderna för några helger sen så sitter de som ett smäck en 3:e advent som denna. Jaja, det är en herrans massa kort på en och samma pepparkaka, jag vet, men det är den i särklass finaste pepparkakan vi har så då får jag ju lov att dela med mig så mycket som jag kan. Dessutom kör han ju hela registret, spänner musklerna och klappar händerna och det. Kanske att någon av er även får ett eget kort på kakan i pappersform att sätta på kylskåpet eller dylikt.

Fast det här med att skicka julkort på sina barn, det har jag lite svårt för. Visserligen förstår jag om de närmaste blir glada men när man får kort på kompisars gullungar, de är förstås söta som socker och får sitta på lämpligt plåtskåp en stund, men sen då? Det är inte precis så att jag gör en tavelvägg med andrar pepparkakor och småtomtar än min egen goding och jag kan ju inte riktigt med att slänga fina foton, vad tycker ni och hur gör ni?

Jag ska i alla fall ”framkalla” några kort och skicka till bättre behövande men resten behåller vi för oss själva. Gullegull. Jag kanske till och med hinner förvandla pepparkakan till tomte innan julbestyren är över…

Kommentera