Allergi eller…

20130429-090336.jpg20130429-090344.jpg

Alltså. Allergi är väl djävulens påfund, vad är det för ett hittepå. En ögonskugga av kli och en näsa som vid hastig inandning totalvägrar att utföra sin primära uppgift. Jag blir alldeles matt. Eller är näsans primära uppgift att lukta och inte andas, hur som helst så blir det ju galet svårt att lukta om jag inte kan andas med näsan.

Det var precis lika illa för ett år sedan, men då inbillade jag mig att det var gravidsnuva, något som jag vid det laget inte visste om än, men som jag senare antog. Tills nu. Nu när det är likadant igen och jag inte alls är gravid. Så då är det väl bara till att köpa någon slags medicin. Vet ni vad som är bra för mig som ammar och inte är särskilt förtjust i nässpray? Nej, det är ingen gåta, bara ett litet rop på hjälp.

Så då kanske det inte är så konstigt att jag har varit lat den här veckan, låtit latmasken och snuvan gå hand i hand under tiden som jag har sovit räv med min son. Vaknat, känt mig som bakis, snytit mig och försökt somna om. Eller i alla fall göra mindre krävande aktiviteter.

Så nu får vi se vad den här veckan kan erbjuda, jag har i alla fall haft en grymt skön start, morgonpromenad med Frank i babybjörnen. Gött mos. Hoppas att ni får en fin måndag!

Kommentera