Alfons och Pettson

IMG_0662IMG_0663

Här om dagen kom pappa med tre litografier, två med Alfons och en med Pettson. Mamma kom med bullar. Bästa kombon. Tyvärr är det svårt att ta kort på tavlorna då det blänker så förbannat i glaset. Den ena Alfons har redan fått en plats i lillens tum och likaså Pettson, den andra Alfons är när han bygger sin helikopter, men den får vila lite innan den får sin plats. Hur som helst är ju alla tre så himla fina, och återigen är jag väldigt glad över att pappa Pohlman är en sådan samlare. Det var mest det.

Och den där mjuka bandspelaren fick jag av fina Nina. Tack! Disco baby, disco!

Men nu måste jag sova eftersom jag vaknar om tre timmar. Ungefär.
Tack å hej leverpastej!

Kommentarer

  • Sanna säger:

    Åhh va himla läckert underbart fint ni har det i ert hem! Jag blir bara såå avis och grymt inspirerad! =)

    Den 4 februari 2013 kl. 19:28
  • Eva säger:

    Tack så väldigt mycket Sanna och välkommen till min blogg 😀

    Den 4 februari 2013 kl. 21:27

Kommentera