Alfabet eller evabet…

För hundra år sedan beställde en trogen kund ett alfabet av mig, med tanke på att jag har gjort en och en halv bokstav per månad så tog det lite tid. Man skulle kunna tro att det var därför det dröjde så länge. Riktigt så var det förstås inte, det har bara inte kommit ut ur huvudet och ner på papperet innan.

Men nu är i alla fall alfabetet i hamn och jag vet att familjen blev nöjda. Känns skönt. Argumentet för att det var okej att det dröjde var att barnet i fråga som ska få koll på ett kreativt alfabet precis har börjat med ABC, så med andra ord gjorde det inte jättemycket att det dröjde. Och tur var väl det.

Jag tycker att det blev superfint och det är verkligen roligt att måla med akvarell. Det blev ungefär 45 x 55 cm stort, och skulle du vilja beställa ett liknande alfabet eller evabet så är det bra att hojta till.

Jag säger tack för ert tålamod familjen Holst och hoppas att mina verk kommer bli värda miljoner så att det var värt väntan, eller i alla fall att erat barn lär sig alfabetet på ett glatt sätt.

Kommentera