Akustiktavlor…

Nämen hej, har jag en blogg som svävar runt i cyberspace utan mål och anledning. Vilken grej, känns ju otacksamt på något vis. Så ett litet inlägg på en tisdag kanske kan passa.

Som bekant pysslar jag ju med att vara inredningssäljare dygnet runt nu för tin, och just nu så har jag letat efter foton som skulle kunna göra sig bra som akustiktavlor i ett väntrum. Självklart har jag tittat bland mina egna bilder och gjort om dem till svartvitt för att passa kundes önskemål och jag hoppas verkligen att några av dessa kan sitta fint.

Självklart och självklart, men dumt att sno någon annans bilder när jag har en bildbank som heter duga, tänkte jag. Och de blev ju rätt fina i svartvitt, nästan så att jag vill framkalla några och sätta på väggen i sovrummet som by the way kommer bli klart vilken månad som helst.

Men i alla fall. Ett litet inlägg med mycket bilder. På en tisdag. Det får räcka så för nu, kan liksom inte tänka mig att ni är så många som har tålamod med mitt minst sagt sporadiska bloggande i cyberspace 😉

Men ändå, fortsatt trevlig kväll vetja!

Kommentera