Aktivera mera

20130823-175546.jpg

Dra mig baklänges, vad mycket nikefuel jag får av att exempelvis plocka blåbär, klippa en gräsmatta, plocka bort en loppis, pimpa ett hörn och homestyla ett helt hus för fotografering till glansigt magasin. Här behövs inga träningspass för att ha aktiva dagar må jag säga, fast det är klart, jag vill ju träna, jag ska bli starkare och jag ska komma i den där lilla svarta till nyår.

Men nu när jag har mitt fräsiga armband så kan jag se hur aktiv jag är varje dag . Väldigt peppande och roligt. Jag har på mig armbandet hela tiden, förutom när jag duschar, men då utövar jag heller inga stordåd så att kurvan skulle kunna skjuta i höjden, nej, då försöker jag hålla mig på mattan och inte halka i badkaret.  Men jag kan t.ex. se ett litet snubbel på kurvan när Frank beställer in ett litet glas mjölk mitt i natten och jag pinnar upp och hämtar honom, öppnar kiosken låter honom dricka upp och sedan lägger tillbaka honom i sin säng. Det roliga är att se hur aktiv jag är när jag i själva verket inte tycker att jag gör så mycket, men ändå fladdrar omkring hit och dit så att stegräknaren går varm och kurvan flitigt skuttar i mål nästan varje dag. För att uppnå min målgräns måste kurvan bli grön.

Så tjaa, styla hem, hänga tvätt, bära barn och grejer det är tydligen bra nog för att gå i mål, ska bli spännande att se om jag får några extra poäng om jag får tillföra någon närstrid på garaget och inte bara vänta till att köra in bilen där…

Kommentera