Åhléns och Billgren

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbmQcjocEno[/youtube]

När jag såg den här reklamfilmen blev jag alldeles glad. Den börjar ju för tusan med ordet mintgrönt. Som huset. Ha. Men dels för att damerna Billgren har en finfin känsla för färg och form och konst. Dessutom har Helen Billgren en väldigt fräsig tatuering på överarmen, nämligen en inköpslista till mataffären. Roligt ju. Fast det kan man inte se här. Elsa Billgren har bland annat en tjusig blogg här. Och egentligen behöver jag väl inte säga att Elsas pappa heter Ernst Billgren, men nu gör jag det ändå.

Men det här med färg, det är ju som Elsa säger, jag tror banne mig också att man blir piggare och mer kreativ i ett hem med färg, jag kör i alla fall på det. För man ska inte vara rädd för lite färg, det piggar ju upp så glatt. Och dessutom har Åhléns en rackarns massa härliga vårnyheter. Vad sägs om dessa…

P.S Glöm inte att bli medlem för att få ta del av fina erbjudanden och andra tips och trix. Kolla in hemsidan här D.S.

Kommentarer

  • Lucy Luke säger:

    Nämen, just en sån rar liten rosa fotpall har jag just inhandlat för julklappspresentkort. Så att min rosa tron nu är komplett. Trevligt!

    Den 29 januari 2012 kl. 15:27

Kommentera