After work

Plaska

I går var alltså Frank och jag på after work på Stora Örebro tillsammans med mina före detta bästa kollegor (fortfarande bästa, men inte kollegor tyvärr då det bytt jobb), men det var på håret att vi kom i tid. Gissa en gång vad som hände.

Vi kan väl säga att Frank körde halva registret för att inte behöva gå med på stan, förmodligen för att han ville bada. Först bytte jag kissblöja och under tiden som jag pysslade med det så lyckades han kissa sig själv en smärre insjö i ögat. Bra jobbat. Blinkreflexen tycktes inte riktigt vara med i matchen, men eftersom vi hade lite brådis så tvättade jag bort det så gott jag kunde med en våtservett. Det fick duga. Stackars barn.

Sen precis innan vi skulle gå och jag höll på att ta på mig skorna, då låg Frank på skötbordet och snackade med en apa, sen ser jag att han har lite kräks på kinden, ingen fara på taket tänker jag, torkar bort det och ska precis göra oss klara. Då vänder han på sig och jag ser att hela bakhuvudet är täckt av en kräka likt en mjölktupé. Trubbel. Tacka vet jag våtservetter och glada barn. Sen så var det bara att tuta och köra.

Så trots det så var kvällen utmärkt. Frank käktes två gånger på min kavaj, vi bytte blöja på spelbordet, han joddlade på som bara den och somnande sedan i vagnen och väl hemma var det dags för ett dopp i baljan. Och som sagt, plaska i vattnet verkar ju vara förbannat roligt, även om Frank ser väldigt fokuserad ut, Jocke och jag undrar om han tycker att det är kul att skvätta vatten över hela badrummet eller om rörelserna är någon slags överlevnadsreflex…

Hur som helst så var kvällen med tjejerna otroligt trevlig och jag kan sannerligen rekommendera Stora Örebros grillbuffé, med eller utan kräka på kavajslaget…

Kommentera