After start

Det ni, mina damer och herrar. Det är nästan som after work. Fast utan öl. I och för sig behöver inte after work innehålla öl, men lite så brukar det ju vara. Men huvudingredienserna för detta forum är nätverk och inspiration. Å en herrans massa girlpower.

Igår kväll var jag i egenskap av Deermountain DESIGN på första träffen för entreprenörsstarka kvinnor. Det är ett projekt som heter ”After start” och den gemensamma nämnaren är att vi alla har drivit företag ett tag eller precis har startat och att vi vill lära oss mer och komma vidare. Jag vill verkligen lära mig mer. Nätverka. Dela med mig. Få tips. Nya infallsvinklar. Inspireras. Motiveras.

Så nu ska jag träffa dessa damer som representerar företag inom olika områden under sex träffar, där ämnen inom företagande tas upp. Igår handlade det om marknadsföring och då främst inom sociala medier. Vilket resulterade i att jag försöker fixa en sida för Deermountain DESIGN på Facebook, hittills dock utan resultat, men vad tror ni om det? Gilla?

När jag gick därifrån kände jag mig stark, upprymd och full av energi. Det här bådar gott!
Förresten så vill jag att mitt varumärke ska känneteckna en färgglad finurlighet, har jag lyckats?
Så har ni läst det här inlägget får ni gärna göra en kommentar, så kan jag göra en smärre marknadsföringsundersökning, ser ni mig? I sånt fall finns jag.

Kommentarer

 • eremo säger:

  jag kommer ”gilla” din FB-sida. Inget snack. Färgglatt ska det vara. Det är lixom du.

  Den 17 september 2010 kl. 15:02
 • Eric säger:

  Kör hårt!

  Den 17 september 2010 kl. 15:05
 • Camilla säger:

  Jag ser dig Dearmounitan. Du finns alltid framför mig. Alltid. Och du, kanske du kan fråga dendär Anna på Svensk Slöjd. Hon har ju kirrat den sidan tänker jag. Puss.

  Den 20 september 2010 kl. 14:51

Kommentera