After beach on the beach

Ja, nästan så är det när man besöker Med havet intill. Precis där sandbankarna slutar för att gå över till en skogsdunge står den tjusiga restaurangen. Utsikten är som ni förstår magisk där man ser Östersjön breda ut sig.

Förutom att de givetvis har smarrig mat, goda drinkar och svalkande läsk så har de även after beach under högsäsong. Och den här veckan är sista för säsongen. Så passa på att blanda natur och nöje, få en upplevelse som du kan minnas tillbaka till under hösten. Dansa loss på soldäcket med grannen i husvagnen bredvid, kör en svängom med frugan i foppatofflor eller bara njut av lite hederliga covers i solnedgången.

Senast jag var där var det ett par som förlovade sig, de på bilden längst ner. Jag sa grattis och förstod dem precis, jag gifte mig ju för tusan där. Familjen överst bodde på en annan camping men var där och njöt av kvällen, precis enligt ovanstående rekommendationer.

Och enligt yr.no så är det just nu lite regn, men morgondagen lovar sol och moln, för att inte tala om fredag, då är det bara en stor sol. Jag hoppas att det håller i sig så att veckans spelningar på Med havet intill, kl 16 och kl 21 blir precis så magiska som de bara kan bli!

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Är det någonstans jag också vill gifta mig så är det på böda! 🙂

    Den 10 augusti 2011 kl. 22:50

Kommentera